NetMall
Image default
Aanbiedingen

Software Engineer PLC

Software Engineer PLC

Bedrijfsomschrijving:

Locatie: regio Nijmegen Bent u op zoek naar nieuwe uitdagingen voor software engineers en wilt u werken voor een bedrijf met hoogwaardige technische producten?

Wilt u automatiseringsoplossingen implementeren in uw team?

Wil je in contact komen met ’s werelds toonaangevende klanten?

Lees dan snel de jobinhoud:

Software-ingenieurs nemen deel aan de ontwikkeling en het schrijven van PLC-software, zoals PLC, SCADAS en displays van besturingssystemen. Ontwikkeling van software voor PLC- en SCADA-systemen  Voorbereidend werk voor functioneel ontwerp Applicatiesoftware installeren, debuggen en testen Als software-engineer moet u na-onderhoud uitvoeren en de geschreven software opnemen.

Functie-eisen:

Vereist volledige HBO-elektrotechniek, industriële automatisering, besturingstechnologie of gerelateerde Siemens S7-ervaring. Het hebben van ten minste één andere PLC-systeemervaring is een voordeel. Als software engineer werk je samen in een multidisciplinair projectteam. Duits Je bent flexibel, klantgericht en kan in teamverband werken Je hebt een rijbewijs B.

Wij bieden:

Het maandelijkse basissalaris ligt tussen de 2.700 euro en 4.800 euro. Een jaarcontract dat lang kan worden gehuurd. Als software engineer daag je uitdagende hoogtechnologische projecten uit. In een dynamisch internationaal team brengt een team van experts vol passie en innovatie je op de markt Krijgt de kans om deel te nemen aan de uitbreiding van de organisatie, een goede werksfeer, informele en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je na het lezen van deze vacature gepassioneerd over de functie van software engineer? Heeft u de gevraagde persoonlijke informatie? Direct solliciteren voor vaardigheidservaring Medior, voortgezet onderwijs hbo, wo

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/software-engineer.html