NetMall
Image default
Aanbiedingen

Hebben we een luiertas nodig?

Ja! Verlaat jij je huis zonder een handtas of op zijn minst een polsbandje? (Als je dat doet, weet ik niet hoe je het doet.) Luiertassen zijn net als handtassen – ze zijn geweldig om alles in te bewaren wat je nodig hebt als je van huis gaat; behalve dat je deze keer dingen voor je baby bewaart en een paar dingen voor jezelf. 

Baby’s hebben heel veel spullen nodig, vooral pasgeboren baby’s, en je hebt een handige plek nodig om alle luiers, doekjes, enz. in op te bergen, zelfs voor die korte tripjes naar de supermarkt.

Kan ik elke tas als luiertas gebruiken?

Veel handtassen en rugzakken kunnen dienen als luiertas. Sommige ouders kiezen ervoor om een grote tas te gebruiken die ze al hebben en kopen gewoon een luiertas inzet, zodat ze meer vakken en organisatie in hun tas hebben. Met dat gezegd te hebben, een luiertas is een geweldige aankoop-of iets toe te voegen aan uw baby register voor zelfs de meest minimalistische van de ouders.

Hoewel een stijlvolle draagtas gemaakt is voor de dagelijkse benodigdheden van een vrouw, ontbreekt het vaak aan alle noodzakelijke binnenvakken voor de dagelijkse benodigdheden van een baby. De luiertassen van vandaag zijn net zo modieus als de handtas die je nu gebruikt, maar ze zijn functioneler voor deze nieuwe fase van het leven. 

Heeft jouw favoriete tas geïsoleerde flessenvakken of een vak om jouw draagbare verschoonkussen in op te bergen? Een luiertas heeft dat. Is je dure stoffen schoudertas gemakkelijk schoon te maken van morsen en spuug? De meeste luiertassen hebben een gemakkelijk schoon te maken buitenkant en een waterdichte binnenvoering.

En mama’s, denk aan je partners. Gaan ze met je tas rondlopen als ze je baby meenemen op een papa-dochter afspraakje? Ik denk dat hun reactie ongeveer als volgt zou zijn.

 

Welke soorten luiertassen zijn er?

Er zijn een paar basisstijlen van luiertassen:

Een luier rugzak is een geweldige hands-free optie. Ze kunnen ook op je rug gedragen worden terwijl je je baby in een draagzak draagt.

Messenger tassen hebben één lange riem die je kruiselings of over je schouder kunt dragen.

Draagtassen hebben twee lange banden en kunnen over de schouder worden gedragen.

Een luiertasje is een klein, draagbaar tasje dat meestal een riempje heeft dat je over je pols kunt schuiven. In clutches past alleen het absolute minimum. Een andere minimalistische optie is een heuptas, soms ook wel een fanny pack of een riemtas genoemd. Dit soort tasjes gaat om je middel en is een goede hands-free optie.

 

Wat moet je inpakken in een luiertas voor alledaagse uitstapjes?

Als je je baby mee naar huis neemt uit het ziekenhuis, wil je je luiertas opnieuw inpakken, en dan nog eens voor elk uitstapje. Hier zijn enkele dingen die je in je luiertas moet hebben:

  • Luiers

  • Doekjes

  • Luiercrème

  • Draagbaar verschoonkussen

  • Handzeep

  • Extra kleertjes

  • Babyvoeding (fles, flesvoeding, afgekolfde moedermelk, babyvoeding, etc.)

Naarmate je baby ouder wordt, verandert ook wat je in je luiertas stopt. Sommige ouders ruilen bijvoorbeeld een baby wrap in voor een gestructureerde buikdrager zodra hun kind ongeveer 6 maanden oud is en een goede hoofdcontrole heeft, zodat ze hun baby kunnen vasthouden, maar hun handen vrij hebben om te winkelen. Houd rekening met de leeftijd van je baby, de fase waarin hij zich bevindt en elk scenario dat je kunt tegenkomen en pak je spullen overeenkomstig in, zodat je voorbereid bent, wat er ook gebeurt als je op stap bent.

https://pleziertijd.nl/reizen/zes-voordelen-van-een-luiertas/