NetMall
Image default
Banen en opleidingen

Business Analyst ERP

Voor klanten gevestigd in Antwerpen zijn we op zoek naar een verkoopmodule voor ERP-bedrijfsanalisten.

Jouw verantwoordelijkheden

Voor klanten gevestigd in Antwerpen zijn we op zoek naar een verkoopmodule voor ERP-bedrijfsanalisten.

Onze klanten zijn op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige, detailgerichte en klantgerichte bedrijfsanalisten om ons groeiende team te versterken.

De rol van IT-bedrijfsanalist zal zich in eerste instantie richten op wereldwijde ERP-implementatieprojecten die rechtstreeks samenwerken met belangrijke zakelijke leads om zakelijke vereisten te verzamelen, functionele specificaties op te stellen, prototypefuncties te definiëren en algemene organisatorische veranderingen met betrekking tot wereldwijde implementatie te helpen. Het onderliggende ERP-platform is JD Edwards.

Na implementatie zullen bedrijfsanalisten deelnemen aan ondersteuning en werken aan het uitvoeren van verbeteringen, nieuwe of uitgebreide integraties, ERP-gerelateerde systemen of andere digitale projecten.

Ontwerp globale ERP-oplossingen, inclusief het vastleggen van bedrijfsprocessen, bedrijfsscenario’s, gedetailleerde bedrijfsvereisten, ontwerpen en prototypen van oplossingen, schrijven en coördineren van de uitvoering van testscripts, monitoring en training van systeemwijzigingen

Deelnemen aan pilotactiviteiten voor vergaderruimten en testactiviteiten voor gebruikersacceptatie in detail volgens het wereldwijde implementatieschema

Neem deel aan toekomstige verbeteringsprojecten van concept tot implementatie

Werk samen met het integratieteam van ontwikkelaars of interne architecten, systeemintegrators van derden of externe zakenpartners.

Dagelijkse probleemoplossing en ondersteuning voor intern gebouwde en aangekochte systemen

Ontwikkel / update materialen voor het trainen van eind- / sleutelgebruikers, dwz geschikte systeemprocesdocumentatie, procedures en / of werkinstructies

Identificeer kansen voor continue verbetering

Afhankelijk van de behoeften van het project, zijn enkele reizen binnen de Europese regio vereist.

Jouw profiel

Meer dan 7 jaar ervaring als bedrijfsanalist op grote complexe technische projecten, met een focus op verkoop en klantenservice in productie- en internationale omgevingen.

Minimaal 3 jaar ervaring in Enterprise Resource Planning (ERP) -software, bij voorkeur Oracle JD Edwards of gelijkwaardig

Beschikken over de krachtige analysecapaciteit om nieuwe rapportanalyses te ontwikkelen. De ervaring van het werken met verkoop-, klantenservice- en transportgebruikers kan meer inzicht geven in serviceniveaus, aankoopgeschiedenis, verkooporderpatronen en partnervoorkeuren.

Ervaring met EDI-integratie en interface tussen ERP en andere systemen zoals klantrelatiebeheer (CRM), business intelligence (BI) of transportbeheersysteem (TMS)

Ervaring met methodologie voor de levenscyclus van softwareontwikkeling (SDLC). Van het verzamelen van vereisten, ontwerp, constructie, testen, documentatie, training tot implementatie en realtime ondersteuning om het project uit te voeren.

Bedrijfsprocessen met betrekking tot verkoopoffertes, orderafhandeling, transport, beheer van klantstamgegevens, prijzen en kortingen.

SharePoint-ervaring is een pluspunt.

Met een volwassen achtergrond kan het zakelijke gebruikers begeleiden om best practices uit de branche te gebruiken om oplossingen te bieden.

Universitair of masterdiploma vereist

In staat om PowerPoint of Word te gebruiken om complexe informatie duidelijk en beknopt in schriftelijke vorm uit te drukken op verschillende niveaus van de organisatie

Goede kennis van Engels en Nederlands is vereist. Franse kennis of vaardigheid hebben om Frans te ontwikkelen

Snel leren en effectief werken in verschillende culturen

Ons aanbod

Deze functie is een unieke carrièremogelijkheid voor diegenen die enthousiast zijn over nieuwe complexe uitdagingen en die graag willen bijdragen aan de groei van het wereldwijde IT-team, teamwork waarderen en u kansen bieden om nieuwe vaardigheden te leren en carrières te ontwikkelen.

https://www.vindazo.be/vacatures/business-analyst.html