NetMall
Image default
Banen en opleidingen

Ontdek meer over de inschrijving voor een BHV-training

Welkom bij de Kompas Veiligheidsgroep, het scholingscentrum dat met toewijding werkt aan het verhogen van de veiligheid in Nederland. Onze expertise ligt in het aanbieden van BHV cursussen, EHBO en VCA trainingen, het leveren van professioneel veiligheidsadvies en de distributie van topkwaliteit veiligheidsproducten. Ons doel is het tot stand brengen van een veiligere maatschappij door efficiënte educatieve methoden en een compromisloze inzet voor veiligheid.

Als het gaat om BHV-trainingen, is de nadruk op kwaliteit en moderniteit onmisbaar. Onze cursussen worden intern ontwikkeld om te verzekeren dat ze altijd de meest actuele inzichten weergeven en voldoen aan de laatste wetten en voorschriften. Zo kunnen we onze deelnemers optimaal klaarstomen voor noodsituaties en hen de skills aanreiken om snel en adequaat te reageren.

Neem deel aan een BHV-cursus

Onze basis BHV-training is in slechts één dag te voltooien, terwijl een opfriscursus binnen een halve dag kan worden afgerond. Dankzij deze doeltreffende methode kunnen cursisten hun kennis en vaardigheden op een praktische manier onderhouden. Buiten BHV-trainingen bieden we ook uitgebreide EHBO en VCA trainingen. Onze EHBO-training geeft cursisten de mogelijkheid om eerste hulp te verlenen in verschillende medische noodsituaties, terwijl onze VCA-training hen leert veilig te werken en mogelijke gevaren te signaleren.

Naast ons omvangrijke opleidingsprogramma, bieden we ook professioneel veiligheidsadvies. Onze gekwalificeerde veiligheidsconsultants assisteren organisaties bij het ontwikkelen van veiligheidsstrategieën en het uitvoeren van risicobeoordelingen. Zo kunnen organisaties een veilige werkomgeving waarborgen voor hun werknemers en voldoen aan alle relevante wetgeving.

Verschillende veiligheidsproducten

Tot slot hebben we een uitgebreide online winkel waar we een breed assortiment aan topkwaliteit veiligheidsproducten aanbieden. Hierbij kun je denken aan EHBO-kits, brandblussers, AED’s, verbandmiddelen en nog veel meer. Op deze manier kunnen we onze klanten voorzien van een totaalpakket op het gebied van veiligheid.