NetMall
Image default
Huishoudelijk

Inzethor bestellen kan nu ook anders

Wil je graag een inzethor bestellen? Dan zit je bij ons goed! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van inzethorren. Wanneer je een naar binnendraaiend raam hebt, is de inzethor de meest ideale optie. Met deze hor kan je namelijk nog steeds gemakkelijk je ramen openen en sluiten. Inzethorren zijn dan ook perfect voor draaikiepramen. De meeste mensen hebben hun ramen vrijwel de hele dag door op de kiepstand staan, zodat het huis lekker door kan luchten. Het is dan natuurlijk wel heel vervelend als er daardoor muggen en vliegen naar binnen, met een inzethor bestellen heb je daar geen last meer van.

Hor voor draaikiepraam en kantelraam

De beste inzethor bestellen voor draaikiepramen vind je dus bij ons. Je kunt natuurlijk ook naar de eerste de beste bouwmarkt gaan voor je inzethorren, maar je hebt natuurlijk liever dat ze van een echte specialist af komen. Uitstekende kwaliteit inzethorren voor een scherpe prijs, dat vind je alleen bij ons. Wil je een inzethor bestellen voor je draaikiepramen en kantelramen, bekijk dan eens onze mogelijkheden. Allereerst meet je de exacte hoogte en breedte van de dagmaat op en vul je deze in millimeters in.

Inzethor bestellen online

Nadat je de maten opgenomen hebt, kan je gemakkelijk online je inzethor bestellen! Dat word je bij ons heel gemakkelijk gemaakt. Allereerst kan je kiezen voor het soort gaas. Wil je gewoon gaas, of ga je voor pollenwerend gaas? Als jij of leden van je gezin veel last hebben van hooikoorts, is pollenwerend gaas een goed idee! Daarna vul je de maten en de profieldiepte in. Vervolgens heb je keuze uit de 11 meest voorkomende RAL kleuren, zodat je ervoor kan zorgen dat de inzethor bestellen goed bij je raam past. Vervolgens vul je nog in wat voor kozijnen je hebt en of er nog bijzonderheden zijn. Het duurt ongeveer 5 werkdagen totdat wij de inzethor bij je thuis leveren. Het leveren van je inzethor doen we overigens geheel gratis!