NetMall
Image default
Huishoudelijk

Een taatsdeur maakt je woning compleet

Je interieur veranderen en een boost geven, hoe doe je dat nou? Hoe kan je ervoor zorgen dat je een woning of een ruimte in een klap verandert zonder daar veel aan te hoeven doen? Dat kan je onder andere doen door een stijlvolle taatsdeur aan te schaffen. De deur heeft een andere uitstraling dan een standaard deur die in een woning zit en kan een belangrijk element van een ruimte worden. Waar je aandacht aan besteed in een ruimte heeft heel erg te maken met de sfeer die je een interieur geeft. Je denkt misschien niet zo snel aan een deur, maar wanneer je weer nadenkt over hoe vaak je naar een deur kijkt en in aanraking hiermee komt, kan je ook het antwoordgeven dat deze toch wel een belangrijk onderdeel van een ruimte is. 

Een draaideur

De taatsdeur heeft als voordeel dat deze kan dienen als een soort draaideur. Je kunt een taatsdeur namelijk aan de boven en onderkant aan het plafond en de vloer laten bevestigen met diepe schroeven die ervoor zorgen dat de deur om de as heen draait en niet zomaar een reguliere deur is. Je kunt hierbij zelf nog de keuze maken op welk draaipunt je de deur wilt laten draaien. Is dat precies in het midden of op een kwart van de deur. Hoe groter de woning is, hoe makkelijker het is om een taatsdeur te plaatsen, omdat je dan meer ruimte hebt om de draai te laten maken, maar zelfs in een klein appartement is het mogelijk. 

Plaatsen

Het plaatsen van de taatsdeur doet dus wonderen in een interieur. Je kunt wat impressies op de website bekijken voor het creëren van een sfeerbeeld. Daarnaast is het samenstellen van de taatsdeur een proces waar jij zelf ook aan kunt deelnemen. Je kunt namelijk zelf helemaal aangeven hoe jij deze wilt hebben gemaakt.