NetMall
Image default
Eten en drinken

Tips voor het kopen van een pizzarette

Tips voor het kopen van een pizzarette

Wij hebben een aantal tips voor het kopen van een Pizzarette. Het begint natuurlijk bij met hoeveel personen je pizza’s wil gaan bakken. De meeste mensen kopen een model voor 4 of 6 personen. Echter zijn ze er vandaag de dag ook voor 8 personen. Het is tevens ook belangrijk om goed op het merk te letten. De wat bekendere merken beschikken vaak niet over een CE keurmerk en daardoor weet je niets over de brandveiligheid. Wij raden je aan om daar goed op te letten, want er zijn voldoende merken in iedere prijsklasse die daar wel over beschikken. Daarnaast zijn er ook modellen die je kunt gebruiken als gourmetstel. Vooral studenten en mensen die nog geen gourmetstel hebben kopen dit. 

Het scheelt vaak niet veel meer als een of twee tientjes in de aanschaf en daardoor heb je een multifunctioneel apparaat in huis. Dit neemt tevens ook minder ruimte in beslag voor je opslag. Buiten het vermogen is er technisch gezien niet veel verschil tussen de verschillende apparaten of je er nu een koopt voor 4,6 of 8 personen. Wel is het handig als je de temperatuur ook kunt instellen. Dikkere pizza’s moeten vaak op een lagere temperatuur garen. Het is namelijk ook eens lekker om i.p.v. de standaard pizza een dikkere of dunnere te maken.

Een tip van onze redactie

De redactie van 5top krijgt vaak de vraag of er nog meer tips zijn voor het kopen van een pizzarette. De prijs van een betrouwbaar merk begint ongeveer bij 50 euro voor 4 personen en 89 euro voor 6 personen. Echter moet je dan toch nog goed opletten of het geen Chinese namaak model is. Doe dus daarom ook altijd goed research naar het merk en lees eventueel de reviews onder het product