NetMall
Image default
Dienstverlening

Je eigen plek in een bijzondere periode

Het begin van de corona crisis is inmiddels al een behoorlijk tijdje geleden. Het dagelijkse leven van veel mensen werd enorm beïnvloed door de pandemie. Een zeer grote verandering waar miljoenen mensen mee te maken kregen was het feit dat er een stuk minder vanaf kantoor gewerkt werd. Dit werd voor het grootste deel vervangen door thuiswerken. Dat thuiswerken is voor iedereen anders. De één vindt het geweldig en de ander vindt het maar niks, maar hoe zou het nou zijn als je kon thuiswerken met de ideale omstandigheden? Niet midden in de drukte van bijvoorbeeld je woonkamer, maar wel thuis op een apart plekje, speciaal om te werken. My Home Office biedt deze mogelijkheid.

 

Wat is My Home Office?

My Home Office is een concept waarbij er op een stuk van jouw terrein een klein kantoorpandje wordt geplaatst. Als dit bijvoorbeeld in je achtertuin is, kun je het vergelijken met een schuur die er wordt ongeplaatst. Maar dan is het een kantoor, exact naar jouw wensen! Op de website van My Home Office kun je enkele voorbeelden bekijken. Een prachtig netjes en strak gebouw dat je zelf in je tuin kunt laten plaatsen. Van buiten ziet het er fraai en lux uit en van binnen is het natuurlijk enorm handig!

 

Voordelen My Home Office

Het concept brengt veel voordelen met zich mee. Om te beginnen heb je natuurlijk een ideale ruimte om thuis te werken. Je werkt met je gezin in je buurt, maar niet tussen de spullen in je woning. Daarnaast kun je My Home Office inrichten hoe je wilt. Zo zijn er mogelijkheden waarbij het gebouw zelfs sanitair van binnen heeft. Verder is het een duurzame keuze en heb je in de meeste gevallen niet eens een vergunning nodig voor het plaatsen van je kantoor. Tevens brengt dit concept in veel gevallen fiscale voordelen met zich mee. De productie kan helemaal naar jou wens. Je kunt een offerte aanvragen en alles wat je belangrijk vindt aangeven. Verder zijn zelfs huren en leasen mogelijke opties. Ook hierover is op de website van meer informatie te vinden. Je eigen kantoor heeft grote ramen waardoor ook zonlicht lekker naar binnen schijnt.