NetMall
Dienstverlening

Rondreis Israël israelidoedreizen.nl

Een rondreis Israël boek je natuurlijk bij Israël Idoed Reizen. Die tip kreeg ik van iemand die al eens met die reisorganisatie op pad was geweest. Het schijnen namelijk hele bijzondere Israël reizen te zijn. Allemaal gebaseerd op het Christendom. Je komt dus op de meest unieke plekken die je met een echt grote commerciële reisorganisatie niet meegemaakt zult hebben. Daarom besloot ik dan ook om een kijkje te gaan nemen op de website van Israel Idoed Reizen. In dit blogje vertel ik jullie graag of dat ik een mooie rondreis heb gevonden.

Rondreis Israël

Ik ben eerst op rondreis Israël gaan zoeken in Google. Maar ook daar kwam ik israelidoedreizen.nl tegen. Daar op de website aangekomen zag ik een groot en breed overzicht van Israël reizen. Daar las ik dat zij met hun reizen plekken bezoeken met een grote hoeveelheid aan geschiedenis. Bijbelse plekken die in Gods woord heel veel betekend hebben. Maar het zal natuurlijk ook als een vakantie in Israël worden gezien. Onder andere door te genieten van hoe prachtig het beloofde land eruit ziet. Met veel verschillende landschappen. Van bergen en stranden tot en met de woestijn en drukke steden.

Israël reizen

Daaronder stonden de vele verschillende israël reizen die daar beschikbaar zijn, bij Israel Idoed. Alle reizen duren tussen de 10 en de 15 dagen. En iedere reis heeft zijn eigen programma natuurlijk. Zo kwam ik al snel op een reis rondom het Meer van Galilea. Een 11 dagen durende reis van de zomer. Deze rondreis bezit onder andere wandelingen door gebergten zoals het Arabelgebergte, met uitzicht op het Meer van Galilea.

Uiteindelijk heb ik dan ook besloten om deze rondreis door Israël te gaan boeken, bij de reisorganisatie Israël Idoed Reizen. Ook omdat zij vele positieve ervaringen hebben. Ik ben benieuwd!