NetMall
Image default
Dienstverlening

Wanneer kan ik een slotenmaker inschakelen?

Ben je je sleutels kwijt? Dan is het belangrijk om meteen een slotenmaker in te schakelen. Sloten zijn verantwoordelijk voor onze veiligheid, daarom is het goed om ze regelmatig te laten controleren én vervangen. Echter kan dat niet altijd vanzelf, wanneer moet je dan wel eens zo’n expert inschakelen? En wat doet die dan precies?

Mogelijke zaken waarbij een slotenexpert nodig zijn

Als je buitengesloten bent: Dat is natuurlijk de ergste situatie die je kan overkomen. Je loopt naar huis en merkt dat de deur op slot zit, maar waar zijn je sleutels? Geen paniek, bel een slotenexpert en laat die jouw deur openmaken.

Je kunt ook buitengesloten raken door inbraak of diefstal. Of is er ingebroken bij jou thuis en hebben ze daarbij je sleutels meegenomen? Dan is het belangrijk om meteen een slotexpert in te schakelen. Die weet precies hoe hij mensen voor ongewilde uitstapjes kunt behoeden!

Een andere situatie waarbij een slotenexpert nodig kan zijn, is als je de sleutel kwijt bent. Heb je hem verloren of laten liggen ergens? Dan is het slim om direct contact op te nemen met een expert, die dan jouw slot kan vervangen.

Als je slot kapot is: Heb je het idee dat er iets mis is met jouw slot? Dan kan een slotenmaker vaststellen of dat inderdaad het geval is. Vaak gaat het om problemen zoals verzakking van de cilinder, waardoor het slot niet meer werkt. Die kunnen worden verholpen door de cilinder te laten vernieuwen of uitbrengen, maar je moet wel zo snel mogelijk een expert inschakelen!

Word jij buitengesloten? Bel een slotenspecialist!

Bel zo snel mogelijk als je buitengesloten bent. Zo’n situatie kan heel frustrerend zijn, dus wacht niet te lang om hulp in te schakelen. Je kunt ervoor kiezen om de deur zelf open te breken, maar als je dat niet durft is het altijd verstandig om een expert in te schakelen. Die kan jouw problemen snel en goed oplossen!