NetMall
Image default
Entertainment

Evenses voor al uw bekende Dj’s

Hun echte faam begon in 2015 met het liedje. Deze song heeft meerdere weken op nummer 1 gestaan in Nederland en België. Ook buiten de BeNeLux was dit liedje een groots succes. Lil Kleine & Ronnie Flex hebben hem zelfs nog in het Duits vertaald, namelijk als  Als je nu aan een bekende artiest in de hiphopscene denkt, kom je al snel uit bij Lil of Ronnie.

 

In de jaren die volgde spreken de feiten voor zich. Meerdere albums, uitverkochte shows en tientallen optredens per week voor hen beide. Beide mannen genieten met volle teugen van dit leven. Beide hebben echter wel een kindje gekregen inmiddels, dus het echte leven is wel iets minder geworden voor de heren. Dit is tegenwoordig dan wel weer vervangen door veel luxe en mooie spullen. Beide heren zijn vaak te vinden in de Gucci of Louis Vuitton store.

 

In de hiphopscene zijn Gucci en LV sowieso geliefde merken. Veel rappers dragen deze merken maar al te graag in hun videoclips of naar hun optredens. Er valt bijna te zeggen dat je niet echt in de hiphopscene hoort als je geen Gucci of LV draagt.

 

Was vroeger alles wel beter?

 

Als we een kijkje nemen naar de tijd dat Ali B en Yes-r aan de leiding stonden in de hiphopscene is er veel veranderd. De rap wereld is tegenwoordig veel groter en er valt steeds meer geld in te verdienen. Grotere optredens, meer fans en voor steeds meer jonge jochies is het een droom om rapper te worden. De ambities om deze droom werkelijkheid te maken worden sterker en sterker bij veel van hun. De concurrentie is hierdoor wel torenhoog bij dj boeken.

 

De ‘nieuwe’ garde

 

De ‘nieuwe’ garde is nu alweer aan de deur aan het kloppen. Zij zijn nog niet de Lils of Ronnies, maar ze komen er hard aan. Bilal Wahib is een van de grootste revelaties van dit jaar. Met onder andere het liedje “Tigers” timmert Bilal hard aan de weg om een bekende artiest te worden. Een ADF Samski, om maar even een naam te noemen, is ook keihard onderweg naar de top van deze scene.