NetMall
Image default
Mode en Kleding

De belangrijkste dingen om in je tas te stoppen

De belangrijkste dingen om in je tas te stoppen 

Nu hebben we allemaal natuurlijk hele andere belangrijke dingen die we graag in onze tas willen hebben. Het is in elk geval wel afhankelijk of je dan een grote tas of een kleinere tas hebt. Jij hebt vast ook wel een voorkeur toch?

De portemonnee komt toch altijd veel voor in iedere tas

Wanneer je in een tas gaat kijken kom je toch zeker altijd de portemonnee tegen. Iets wat dus als een belangrijk ding in een tas voorkomt. Het is altijd fijn als je wat losgeld bij je hebt voor als je iets wilt betalen waar je geen pinpas voor nodig hebt. Nu denken veel mensen al gauw dat een portemonnee tegenwoordig nog maar weinig gebruikt wordt. Er zijn veel mensen die denken dat contant geld zijn langste tijd wel gehad heeft. Maar niet iedereen deelt die mening. 

Er was een tijd dat iemand graag een bijpassende portemonnee had bij zijn tas. Zo heb je de burkely portemonnee. Dit is een functionele portemonnee waar je niet alleen je kleingeld in kwijt kan maar ook pasjes en papiergeld. En een winkelwagenmuntje past daar zeker wel bij in. 

Hebben kinderen ook een portemonnee in de tas of rugzak?

Kinderen vinden het nog steeds erg leuk om met een portemonnee te spelen maar vinden het ook stoer om die in hun tas te hebben. Helemaal als hun moeder ook nog steeds een portemonnee gebruikt. Nu zijn kinderen niet van de bijpassende portemonnee maar als ze dan een tas bij hun hebben vind je die soms toch wel in hun rugzak. 

De studio ditte rugzak is een prachtige rugzak die speciaal ontworpen is voor kleine kinderen. De prints die op de rugzak zitten doen kinderen veel plezier. Zelfs volwassenen spreken de prints van de rugzakken aan. Deze rugzak is erg functioneel en gemaakt van stevig materiaal wat er voor zorgt dat ze ook comfortabel gedragen worden. 

Een tas voor bij een jurk!

Je kent het vast wel, je hebt een feestje waar je een jurk bij aan wilt trekken. Maar waar laat je dan je sleutels, telefoon en bankpas? Je wilt wel een grootse uitstraling laten zien. Wat zou je denken van een clutch? Een kleine tas die jou je uitstraling geeft. Wanneer je bij je jurk een clutch zwart kan combineren heb jij alles bij je wat je nodig hebt op een feest.