NetMall
Image default
Mode en Kleding

Welke tassen kun je laten bedrukken?

Wilt u tassen laten bedrukken? Bijvoorbeeld met uw logo, slogan en/of eigen tekst? Dan moet u allereerst bepalen wat voor soort tassen u wilt laten bedrukken. Hier zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden in. Maar welke tassen kun je laten bedrukken? In deze blog vertellen we je alle mogelijkheden over de soorten tassen. Zo bent u straks verzekerd van het mooiste promotiemateriaal.

Sporttassen

Sporttassen zijn misschien wel het bekendste voorbeeld van tassen bedrukken. We zien het vaak bij sportverenigingen, maar ook steeds meer bij sportgroepen. Denk aan hardloopgroepen, bootcampers en nog veel meer. Erg leuk om extra promotie te maken, want de sporttas gaat altijd mee. De mogelijkheden van bedrukken zijn hierin eindeloos. Uiteraard is het vooral goed om hier zoveel mogelijk mee op te vallen. Gebruik daarom altijd contrasterende kleuren die matchen met uw huisstijl.

Rugtassen

Ook rugtassen kunnen eenvoudig worden bedrukt. Bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo of uw slogan. Bedrukte rugtassen zorg voor herkenning, consistentie en teamgevoel op de werkvloer. Daarbij is het natuurlijk goed voor de branding. Ook is het leuke giveaway op een beurs of evenement. Een rugtas is voor iedereen handig. Hoe mooi zou het zijn als vervolgens jouw bedrijf daar op staat afgebeeld!

Katoenen tassen

Een steeds populairder wordend product zijn katoenen tassen. Plastic wordt steeds meer uit de maatschappij gedreven (iets waar wij heel blij van worden) en in plaats daarvan zien we katoenen tassen steeds meer hun plaats innemen. Uiteraard wilt u dan gebruik maken van promotie op deze tassen.

Online tassen bedrukken

Online zijn er ontzettend veel mogelijkheden om uw gewenste tassen te bedrukken. Zoals gezegd zijn de mogelijkheden eindeloos. Kijk dan ook op websites waar u tassen kunt bedrukken en bepaal aan de hand van prijs-kwaliteitverhouding welke websites aansluiten op uw wensen.

https://www.shirtsenzo.nl/tassen/